Επιλογή Σελίδας

Περισσότεροι από 6.700 άνθρωποι έλαβαν ολοκληρωμένη βοήθεια στην Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την Λέσβο και την Αττική το 2023.

Μέσα από την υλοποίηση προγραμμάτων υποστήριξης της στέγασης, της εργασίας, ψυχοκοινωνικής υποστήριξης, κάλυψης επισιτιστικών αναγκών και προστασίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσπαθούμε να παρέχουμε ένα πλαίσιο ολοκληρωμένης υποστήριξης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Η INTERSOS  βρίσκεται στην Ελλάδα από τον Μάρτιο του 2016, προσφέροντας  βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Καθ’ όλη την διάρκεια της αποστολής της έχει επικεντρωθεί στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υποστήριξης, στην αναζήτηση στοχευμένων λύσεων με βάση το υφιστάμενο πλαίσιο αναγκών και στην δόμηση ισχυρών δεσμών των ωφελούμενων με την τοπική κοινότητα. Η INTERSOS, έχοντας αναλάβει σειρά καινοτόμων πρωτοβουλιών,  υποστηρίζει εκατοντάδες ανθρώπους στην Ελλάδα που χρειάστηκε να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους.

Κλείνοντας επτά χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, η INTERSOS Hellas, στέλνει το πιο ηχηρό μήνυμα κατά των κάθε είδους διακρίσεων και υπέρ της προστασίας και του σεβασμού της ανθρώπινης ζωής.

Μέσα σε αυτά τα επτά  χρόνια, η INTERSOS Hellas έχει προσφέρει ολοκληρωμένη βοήθεια σε αιτούντες άσυλο, σε πρόσφυγες και μετανάστες στην Μακεδονία, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την Λέσβο και την Αττική, υλοποιώντας παράλληλα με επιτυχία ανεξάρτητα εθνικά προγράμματα, το

«Vaccines for All», το «Food for All» και το «Protection for All Minors», που στόχο έχουν την προστασία και την κάλυψη βασικών αναγκών των ιδιαιτέρως ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Με επαγγελματισμό, με συνέπεια, με αγάπη και με αλληλεγγύη, αυτά τα επτά χρόνια, οι άνθρωποι της INTERSOS Hellas βρέθηκαν κάθε φορά δίπλα στους ανθρώπους που είχαν ανάγκη, με γνώμονα την ασφάλεια τους και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους.

Η INTERSOS Hellas  παραμένει σταθερά στην πρώτη γραμμή δίπλα στον Άνθρωπο.

 

 

Share This