Επιλογή Σελίδας

Η INTERSOS Hellas συμμετέχει στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας και ανταλλάσσει με τους επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ ιδέες και προτάσεις για νέες, καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Παράλληλα, υλοποιεί μια εκστρατεία ενημέρωσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των προσφύγων και αιτούντων άσυλο που διαμένουν στην Ελλάδα.

Εκατοντάδες επισκέπτες της ΔΕΘ συμμετέχουν καθημερινά στη μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης δίνοντας απαντήσεις σε μια σειρά ερωτημάτων τα οποία σίγουρα τους ενδιαφέρουν. Τέλος, στις 14/09/2018, στο περίπτερο 14,στις 19:00, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα: «Πέρα από το Δικαίωμα: Κάνοντας τη διεκδίκηση τέχνη και την τέχνη διεκδίκηση». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και ιδιαίτερα την υπέρβαση της σιωπής για τη βία και τον κοινωνικό αποκλεισμό λόγω φύλου και σεξουαλικότητας.Στην εκδήλωση προβλήθηκε ακόμα μια μικρού μήκους ταινία στην οποία συμμετείχαν πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο που διαμένουν στα Ιωάννινα.

Share This